Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκρ. Δωδεκανήσου: Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Βορείου Συγκρ. Δωδεκανήσου

Δημοσιεύτηκε στις

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου έπειτα από το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ.σε Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και Νίσυρο απέναντι στην ακρίβεια και με διεκδίκηση τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς με συμμετοχές εργαζομένων και σωματείων της περιοχής και την απόδοση ποινικών και πολιτικών ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας για το εργατικό ατύχημα στην επιχείρηση Aluman

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ALUMAN. Σήμερα 16 Αυγούστου 2026 συνέβη σοβαρό...

Η πρόταση της ΑΣΕ στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το θέμα των νέων πινάκων του ΑΣΕΠ

Αυτή είναι η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στα Δ.Σ. ΔΟΕ – ΟΛΜΕ που...

ΜΑΣ: Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά “πανεπιστήμια”! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!

Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!...