Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδ/σου: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την προετοιμασία της 1Μάγιατικης Απεργίας στις 6 Μάη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδ/σου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη  την Δευτέρα 26 Απρίλη 2021 στις 18:30 στον αίθριο χώρο  του κτιρίου με  σωματεία ιδιωτικού και  δημόσιου τομέα όσο και με εργαζόμενους ,συνδικαλιστές, εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Περιεχόμενο είναι να  οργανωθεί η  αγωνιστική απάντηση στο έκτρωμα της κυβέρνησης που καταργεί το 8ωρο  και να τιμηθεί  η Εργατική Πρωτομαγιά όπως πρέπει.

Μέρα σύμβολο αγώνα για την Εργατική Τάξη  που δεν  χρειάζεται κανενός είδους κυβερνητικής άδειας ,γιορτάζεται με απόφαση των εργαζομένων και των συνδικάτων τους.

Ειδικά φέτος που   κυβέρνηση και εργοδοσία ετοιμάζονται να νομοθετήσουν τη 10ωρη δουλειά χωρίς πρόσθετη αμοιβή, ως ένα ακόμα αντεργατικό εργαλείο για την καπιταλιστική ανάκαμψη.

Κόντρα  στην εκφυλιστική πρόταση  της ΓΣΕΕ που ξεδιάντροπα καλεί  στις 4 Μάη ημέρα που η κυβέρνηση όρισε ως αργία και μετά χαράς αποδέχτηκε το Υπουργείο Εργασίας,  υπονομεύοντας έτσι τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα για όλους.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Για να μην πληρώσουμε εμείς και τους πολέμους τους Οι εργαζόμενοι στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ καταγγέλλουμε...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: 20 Μάρτη Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας στις 9πμ. Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμό τους

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ καλούμε τους όλους τους ναυτεργάτες, σωματεία και φορείς,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στήριξη του αγώνα των συνταξιούχων

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει αλληλεγγύη στους συνταξιούχους που κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη...