Εργατικό Κέντρο Β. Σ. Δωδεκανήσου: Στους δρόμους οι νησιώτες για την Υγεία 

Δημοσιεύτηκε στις

“Υγεία, δημόσια και δωρεάν για όλους ” είναι το αίτημα που ενώνει τα νησιά του Αιγαίου, με δεκάδες σωματεία, μαζικούς φορείς και Εργατικά Κέντρα να διαδηλώνουν σήμερα έξω από τα νοσοκομεία και τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη στο Υπ. Υγείας στις 6μμ.

Η κινητοποίηση σήμερα στην Κω, πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ έξω από το Ιπποκράτεια νοσοκομείο της Κω, με τους εργαζόμενους, τα σωματεία και πολίτες να διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υποστελέχωσης.

Οι εργαζόμενοι, απαιτούν άμεσες λύσεις, καθώς “η κατάσταση στον τομέα της Υγείας των νησιών είναι απαράδεκτη. Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σε συνέχεια των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων, βάζει στο “ζύγι” των αναγκών του κεφαλαίου τις ανάγκες μας και καταδικάζει τους νησιώτες σε επικίνδυνες ελλείψεις”.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου για την οργάνωση της πάλης ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα

Για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με θέμα την οργάνωση...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Όλοι και όλες την Δευτέρα, 8 Σεπτέμβρη στο συλλαλητήριο, 19.30, στο Σύνταγμα

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Όλοι...

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί τώρα το νέο έκτρωμα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ...