Εργατικό Κέντρο Θήβας: Επιστολή προς ΔΥΠΑ για μη καταβολή μισθοδοσίας και λειτουργικών εξόδων

Δημοσιεύτηκε στις

Κύριε Διοικητά,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει αποδοθεί στο Εργατικό Κέντρο Θήβας και πιθανόν και σε άλλα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες η μισθοδοσία και τα λειτουργικά έξοδα του μηνός Νοεμβρίου 2023, που εμείς ήδη έχουμε καταβάλει στους εργαζόμενους και τις ανάλογες εισφορές στον ΕΦΚΑ και ΔΟΥ, αλλά ούτε και τα Δώρα Χριστουγέννων του προσωπικού που έχουν καταληκτική ημερομηνία στις 21-12-2023 και που αν δεν καταβληθούν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία σύμφωνα με την νομοθεσία.

Όσες προσπάθειες έχουμε κάνει για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο από την υπηρεσίας σας, ήταν άκαρπες.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας ώστε να μας αποδοθούν ο πόρος του Νοεμβρίου και τα Δώρα των Χριστουγέννων, που είναι υποχρέωση της υπηρεσίας σας τουλάχιστον μέχρι τις 31-12- 2023 και να μην βρεθούμε χριστουγεννιάτικα κρατούμενοι για μη απόδοση του δώρου στους υπαλλήλους μας.

Περισσότερα

Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην EFOOD: Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σε ματαίωση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της κυρίας Πόπης από τους Μύλους

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Να διασφαλιστούν άμεσα τα δικαιώματα των εργαζομένων στη PIZZA FAN

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PIZZA FAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...