Εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας : Οι δρόμοι πλημμύρισαν, το μήνυμα ξεκάθαρο. «Πάρτε πίσω τις ανατροπές του αιώνα».

Δημοσιεύτηκε στις

Οι δρόμοι πλημμύρισαν, το μήνυμα ξεκάθαρο. «Πάρτε πίσω τις ανατροπές του αιώνα».

Στην Ηγουμενίτσα η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικου Κεντρου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου με κεντρικό ομιλητή τον Σωτήρη Γκίκα πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου ενώ για ακόμη μία φορά ξεχώρισε η παρουσία των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες που συσπειρώθηκαν γύρω από το κλαδικό τους σωματείο.

Συνεχίζουμε τη μάχη, βάζουμε στη μάχη και άλλους εργαζόμενους. Κοιτάμε στα μάτια τη νέα και την παλιά γενιά και πορευόμαστε. Στις 16 Ιούνη να γίνουμε πιο πολλοί.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας για το εργατικό ατύχημα στην επιχείρηση Aluman

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ALUMAN. Σήμερα 16 Αυγούστου 2026 συνέβη σοβαρό...

Η πρόταση της ΑΣΕ στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το θέμα των νέων πινάκων του ΑΣΕΠ

Αυτή είναι η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στα Δ.Σ. ΔΟΕ – ΟΛΜΕ που...

ΜΑΣ: Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά “πανεπιστήμια”! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!

Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!...