Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που οργάνωσε το ΕΚΘ την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο ΠΑΝΘΕΟΝ. Στο κάλεσμα του εργατικού κέντρου ανταποκρίθηκαν σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αλλά και μεμονωμένοι συνδικαλιστές,

Η εισήγηση στη σύσκεψη έγινε από το γραμματέα το Εργατικού Κέντρου Θοδωρή Παπαγιάννη, στην οποία αναφέρθηκε, στης μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια του προηγούμενου διαστήματος, με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη συνέχισης του αγώνα γιατί το δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο τα αποτελέσματα των ιδιωτικοποιήσεων.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από χώρους δουλειάς και όλοι, από τη μεριά του ο καθένας, ανέδειξαν ζητήματα του κλάδου του τα οποία είναι σημαντικό να μπουν στην ημερήσια διάταξη των διεκδικήσεων.

Τέλος μετά από πρόταση του Εργατικού Κέντρου αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Πέμπτη 6 Απρίλη στις 8μμ,στην Πλατεία Δημαρχείου, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και του νερού.

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών: 11 Δεκέμβρη κήρυξη 48ωρης απεργίας

Κατόπιν ενημέρωσης των μελών μας στην γενική συνέλευση στις 27/11/2025 από το διοικητικό συμβούλιο...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό αγώνα των αγροτών

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ! Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό...