Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση για το ζήτημα της καταστολής

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας επισκέφτηκε σήμερα 26 Νοέμβρη την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.

Η αντιπροσωπεία ανέδειξε το ζήτημα της καταστολής που εκδηλώθηκε με εντολή της κυβέρνησης στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο του πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.

Η απόπειρα ανάμεσα στα άλλα, να επιβληθούν και οικονομικές κυρώσεις σε διαδηλωτές, όπως έγινε και στην πόλη μας, μας βρίσκει αντίθετους και ζητήσαμε  την ακύρωση τους.

Η αντιπροσωπία ανέδειξε ακόμα και με αφορμή και τη σημερινή απεργία ότι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν μπορεί η απάντηση της κυβέρνησης να είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός, να στοχοποιείται η συνδικαλιστική και πολιτική δράση, στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Για την ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας, η κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις των συνδικάτων για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας του λαού.

Και κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο Ελληνικού Αγίου Κοσμά: Σήμερα είχαμε ένα ακόμα πολύ σοβαρό εργατικό “ατύχημα” στο έργο του Ελληνικό

ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Σήμερα είχαμε ένα ακόμα πολύ σοβαρό εργατικό “ατύχημα”...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Όλοι στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό - Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής: 29 Ιούλη σύσκεψη για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30ΜΜ,...