Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : 30 Μάρτη Σύσκεψη στις 8.30μμ στο ΠΑΝΘΕΟΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ζωή μας δεν είναι κόστος. Πέμπτη 30 Μαρτίου 8.30μμ στο ΠΑΝΘΕΟΝ ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη

Προς όλα τα Σωματεία Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Μαθητές και τους Γονείς, τους Συλλόγους των Επαγγελματιών και Εμπόρων, μεμονωμένους συνδικαλιστές και όλους τους φορείς της πόλης μας.

Όλες και όλοι εμείς που πρωτοστατήσαμε στην οργάνωση των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων των προηγούμενων ημερών με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, έχουμε ευθύνη να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε στις πλάτες μας την ευθύνη που υποσχεθήκαμε στους νεκρούς, αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί. Μέχρι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος, να μην ξαναγίνει άλλη θυσία στο βωμό του κέρδους.

Αυτή η κοινή οργή, η κοινή επιθυμία για απόδοση ευθυνών να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση σε όλους τους χώρους δουλειάς, μόρφωσης, εκπαίδευσης, κατοικίας, πολιτισμού, αθλητισμού, με τη δύναμη του κοινού σχεδιασμένου συντονισμένου αγώνα για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των λίγων.

Η δύναμη του συντονισμένου αγώνα κρίθηκε στις τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις. Η συνέχεια είναι στο χέρι όλων μας να δοθεί ακόμα πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά. Βάζοντας σε προτεραιότητα τις ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας, να μη δείξουμε άλλη ανοχή περιμένοντας κάποιος άλλος να παλέψει για εμάς. Να γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, να δώσουμε την πραγματική ελπίδα στη νέα γενιά για το μέλλον που τους αξίζει.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Να σταματήσει εδώ και τώρα ο εμπαιγμός των εργαζόμενων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων

Να σταματήσει εδώ και τώρα ο εμπαιγμός των εργαζόμενων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων! Να γίνουν...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη και στήριξή στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας

Το συνδικάτο καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη της και...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Κάλεσμα στο Παναγροτικό συλλαλητήριο 5 Δεκέμβρη

Στηρίζουμε την κινητοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, καλούμε όλα...