Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: 20 Μάη Ζωγραφίζουμε ενάντια στον πόλεμο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τα εργατικά σωματεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας, όλο το λαό, στην εκδήλωση που πραγματοποιεί στην Πλατεία Δημαρχείου ενάντια στον πόλεμο. Συγκεκριμένα καλούμε σας καλούμε όλους να έρθετε και να ζωγραφίσετε με θέμα την διαφωνία μας με τον πόλεμο.

Τώρα είναι ώρα να σημάνει συναγερμός σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Να δυναμώσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας:

  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις!
  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!
  • Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!
  • Κανένας φαντάρος, κανένας ένστολος σε αποστολές εκτός συνόρων. Να επιστρέψουν οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές από το εξωτερικό.
  • Ηγουμενίτσα λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών
  • Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Να συμβάλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τις σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με άλλους λαούς.

 ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΗ

ΣΤΙΣ 8:30μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Καμία διευκόλυνση για πολεμικές επιχειρήσεις από ελληνικό έδαφος, θάλασσα και αέρα

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 8 Οκτώβρη σύσκεψη στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Μέρας Δράσης των Λιμενεργατών στις 30 Οκτώβρη

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία μέλη του, τα σωματεία του δημόσιου και...