Εργατικό Κέντρο Σάμου: Συμπαράσταση στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου εκφράζει τη συμπαράστασή του στους επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ/2022, οι οποίοι ζητάνε, μετά και την πρόσφατη ίδρυση του Συλλόγου τους, τον άμεσο διορισμό τους.

Είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, με οικογένειες, επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίοι ξεπέρασαν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, θυσίασαν χρόνο, κάποιοι και χρήματα, για να διαβάσουν και να πετύχουν. Πρόκειται για 14.837 επιστήμονες κατηγορίας ΠΕ (οι 12691) και ΤΕ (οι 2146). Ένα χρόνο μετά το διαγωνισμό στις 4 Μαρτίου του 2023 και παρά τις διακηρύξεις της κυβέρνησης για απορρόφησή τους στις δημόσιες υπηρεσίες, που αντικειμενικά αντιμετωπίζουν σοβαρή υποστελέχωση, δεν έχει διοριστεί ούτε ένας!

Ζητάμε να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε να διοριστούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού, ώστε να καλυφθούν τουλάχιστον κάποια από τα χιλιάδες κενά των υποστελεχωμένων δημοσίων υπηρεσιών.

Είμαστε στο πλευρό σας, ενώ καλούμε Σαμιώτες και Ικαριώτες επιτυχόντες να έρθουν σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο τηλέφωνο 2273027561.

 

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο: Περιοδείες στην προκυμαία και τον κόμβο της ΔΕΗ μπροστά στην απεργία 17 Απρίλη

«Οργώνονται» τους χώρους δουλειάς Κλιμάκιο της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΠΕΚ), βρέθηκε από νωρίς...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Ν. Βοιωτίας: Κάλεσμα στην απεργία 17 Απρίλη

17 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  Διαμαρτυρόμαστε και αγωνιζόμαστε γιατί δεν πάει άλλο. Δουλεύουμε στα Τρόφιμα - Ποτά...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 26 Απρίλη παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΥΠΑ για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Σε έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12.30μμ...