Εργατικό Κέντρο Σάμου: Οι ΝΑΖΙ στη Φυλακή

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου απαιτεί και σήμερα 15 Ιούνη στο Εφετείο Αθηνών, να καταδικαστεί η εγκληματική, ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε και τον Οκτώβρη του 2020. Οι εγκληματίες του Παύλου Φύσσα, του Ζαχζάτ Λουκμάν, των δολοφονικών και εκφοβιστικών επιθέσεων ενάντια σε Έλληνες και μετανάστες δεν μπορεί να αθωωθούν ή να πέσουν στα μαλακά στο εφετείο.

Όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική και φασιστική οργάνωση. Είναι τσιράκια και χρήσιμο εργαλείο της μεγαλοεργοδοσίας και του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Θύματά της ο εργαζόμενος λαός, Έλληνες και μετανάστες εργάτες, η νεολαία, ο λαός που αγωνίζεται και σηκώνει κεφάλι.

Ο λαός μας πρέπει να επαγρυπνεί, να μη δώσει κανένα περιθώριο στο αυγό του φιδιού, στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και στις παραφυάδες της να βρίσκουν έδαφος να παρεισφρήσουν, να δρουν, να δηλητηριάζουν το λαό. Δεν ξεχνάμε κανένα από τα εγκλήματά τους. Τους απομονώνουμε παντού, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στο πανεπιστήμιο και στα σχολειά μας.

Απαιτούμε την καταδίκη και την παραδειγματική τιμωρία των ΝΑΖΙ.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο ρατσισμό, το φασισμό και την ξενοφοβία, ενάντια στην εκμετάλλευση και τους εκμεταλλευτές μας, ενάντια στην αιτία που γεννά τους ΝΑΖΙ. Παλεύουμε για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά.

Περισσότερα

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής: Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Δημόσια Υγεία. Το νομοσχέδιο...

Εργατικό Κέντρο Β.Σ. Δωδεκανήσου: Στο νησί του Ιπποκράτη του πατέρα της Ιατρικής, η υγεία ασθενεί εδώ και χρόνια

Το Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την δευτεροβάθμια Υγεία μονιμοποιεί το διαρκές έγκλημα σε βάρος...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Αγώνας για δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.   ΟΙ...