Εργατικό Κέντρο Σάμου : Να τι φταίει για την μετάδοση του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση εκτός από τους αγώνες του λαού βρήκε και άλλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού: τη ντουντούκα!!

Στην αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για να τιμηθεί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η διοίκηση της αστυνομίας στη Σάμο απαγόρευσε τη χρήση ντουντούκας λόγω των μέτρων covid (!) απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα, αν ακουστούν συνθήματα, παρότι οι συμμετέχοντας ήταν ανά δύο και με όλα τα μέτρα προφύλαξης μέσα στα αυτοκίνητα.

Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση καμιά έγνοια δεν έχει για τον κορονοϊό. Αν είχε θα έκανε μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και θα έπαιρνε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Στόχος τους φανερά πλέον είναι ότι ήθελε να θάψει τα μηνύματα  του Πολυτεχνείου, να βάλει ταφόπλακα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες για να μπορεί να περάσει τη δεκάωρη δουλειά.

Οι αγώνες του λαού για δικαίωμα στην υγεία, τη ζωή και τη δουλειά δεν φιμώνονται! Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου στους σημερινούς αγώνες! Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, 17.30...

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...