Εργατικό Κέντρο Σάμου : Να τι φταίει για την μετάδοση του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση εκτός από τους αγώνες του λαού βρήκε και άλλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού: τη ντουντούκα!!

Στην αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για να τιμηθεί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η διοίκηση της αστυνομίας στη Σάμο απαγόρευσε τη χρήση ντουντούκας λόγω των μέτρων covid (!) απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα, αν ακουστούν συνθήματα, παρότι οι συμμετέχοντας ήταν ανά δύο και με όλα τα μέτρα προφύλαξης μέσα στα αυτοκίνητα.

Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση καμιά έγνοια δεν έχει για τον κορονοϊό. Αν είχε θα έκανε μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και θα έπαιρνε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Στόχος τους φανερά πλέον είναι ότι ήθελε να θάψει τα μηνύματα  του Πολυτεχνείου, να βάλει ταφόπλακα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες για να μπορεί να περάσει τη δεκάωρη δουλειά.

Οι αγώνες του λαού για δικαίωμα στην υγεία, τη ζωή και τη δουλειά δεν φιμώνονται! Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου στους σημερινούς αγώνες! Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

Κάλεσμα του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων στη σύσκεψη ΕΚ – Ομοσπονδιών – Συνδικάτων στις 12 Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Όλες και όλοι συμμετέχουμε στη σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων, την...

Σύλλογος Ερευνητών/τριών Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου: Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ! Να σταματήσει τώρα η δίωξη για την...

Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του προέδρου των εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου...