Εργατικό Κέντρο Σάμου : Να τι φταίει για την μετάδοση του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση εκτός από τους αγώνες του λαού βρήκε και άλλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού: τη ντουντούκα!!

Στην αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για να τιμηθεί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η διοίκηση της αστυνομίας στη Σάμο απαγόρευσε τη χρήση ντουντούκας λόγω των μέτρων covid (!) απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα, αν ακουστούν συνθήματα, παρότι οι συμμετέχοντας ήταν ανά δύο και με όλα τα μέτρα προφύλαξης μέσα στα αυτοκίνητα.

Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση καμιά έγνοια δεν έχει για τον κορονοϊό. Αν είχε θα έκανε μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και θα έπαιρνε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Στόχος τους φανερά πλέον είναι ότι ήθελε να θάψει τα μηνύματα  του Πολυτεχνείου, να βάλει ταφόπλακα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες για να μπορεί να περάσει τη δεκάωρη δουλειά.

Οι αγώνες του λαού για δικαίωμα στην υγεία, τη ζωή και τη δουλειά δεν φιμώνονται! Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου στους σημερινούς αγώνες! Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Συνεχίζουμε αποφασιστικά για να μη μείνει κανένας ναυτεργάτης απλήρωτος

Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΣΤΟ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ» ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ  Οι ναυτεργάτες του...

Σωματείο Εργαζ. Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Απεργία 12 Ιούνη

Το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής...

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου: Aνακοίνωση για την εταιρία VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ

Συνάδελφοι – ισσες Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μαζί με την σωματειακή επιτροπή πήρε την πρωτοβουλία...