Εργατικό Κέντρο Σάμου :Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, ότι οι εργαζόμενοι δε θα αποδεχτούν το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Από το πρωί έγιναν συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις από το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και φορείς, σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Ειδικό Σχολείο, στη Περιφέρεια και στο Δήμο καθώς και σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή της πόλης τους Βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτώβρη.

Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή, τα δικαιώματα και η υγείας μας δε θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 5 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά αποφάσισε την συμμετοχή του στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Παρέμβαση Φοιτητικών Συλλόγων στη συνεδρίαση του ΤΕΕ

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των Φοιτητικών Συλλόγων των πολυτεχνικών σχολών του ΕΜΠ και...

Σωματείο εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Πέλλας: Αλληλεγγύη και στήριξη στους εργαζόμενους του δημόσιου

Το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Πέλλας (ΣΕΙΤΠΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του...