Εργατικό Κέντρο Σάμου :Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, ότι οι εργαζόμενοι δε θα αποδεχτούν το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Από το πρωί έγιναν συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις από το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και φορείς, σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Ειδικό Σχολείο, στη Περιφέρεια και στο Δήμο καθώς και σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή της πόλης τους Βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτώβρη.

Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή, τα δικαιώματα και η υγείας μας δε θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων : Όλοι στις κινητοποιήσεις και στην Απεργία 16 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε συνεδρίαση του συζήτησε τα ζητήματα των αγροτών...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι 8 Δεκέμβρη στη συγκέντρωση στήριξης του αγώνα των αγροτών

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί το λαό της περιοχής, τους εργαζόμενους, τα σωματεία μέλη...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας και θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό...