Εργατικό Κέντρο Σάμου :Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, ότι οι εργαζόμενοι δε θα αποδεχτούν το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Από το πρωί έγιναν συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις από το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και φορείς, σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Ειδικό Σχολείο, στη Περιφέρεια και στο Δήμο καθώς και σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή της πόλης τους Βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτώβρη.

Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή, τα δικαιώματα και η υγείας μας δε θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου – Πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Φαρμάκου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΦΣΕΕ...

Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου – Απόφαση για αγωνιστική κλιμάκωση και απεργία στις 25 Νοέμβριου

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου στην τελευταία συνεδρίαση πήρε ομοφώνα απόφαση για...

Ομοσπονδία σε Γάλατα-Τρόφιμα-Ποτά: 25 Νοέμβρη όλοι και όλες στην απεργία

25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ   Δεν θα επιλέξουμε αν θα ξεπαγιάζουμε ή τι θα κόψουμε από το...