Εργατικό Κέντρο Σάμου :Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, ότι οι εργαζόμενοι δε θα αποδεχτούν το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Από το πρωί έγιναν συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις από το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και φορείς, σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Ειδικό Σχολείο, στη Περιφέρεια και στο Δήμο καθώς και σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή της πόλης τους Βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτώβρη.

Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή, τα δικαιώματα και η υγείας μας δε θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα!

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Αποτράπηκε η έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Τη Παρασκευή...

Συνδικάτο Φαρμάκου – Να ανακληθεί τώρα η αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Καταδικάζουμε την προκλητική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη 2η ΥΠΕ ενάντια στην εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού

Να σταματήσει η εκδικητική στοχοποίηση συναδέλφου νευροχειρουργού επειδή άσκησε με υπευθυνότητα τα ιατρικά του...