Εργατικό Κέντρο Σάμου :Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Σάμος στη σημερινή Απεργία έδωσε το μήνυμα για μέτρα προστασίας της υγεία και των δικαιωμάτων του λαού, για άμεσες αποζημιώσεις στο 100% και αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, ότι οι εργαζόμενοι δε θα αποδεχτούν το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Από το πρωί έγιναν συντονισμένες πολύμορφες παρεμβάσεις από το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και φορείς, σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Ειδικό Σχολείο, στη Περιφέρεια και στο Δήμο καθώς και σε πολλά σούπερ μάρκετ, στην πλατεία και στην παραλιακή της πόλης τους Βαθιού που δεκάδες καταστήματα και εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πλημμύρα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτώβρη.

Στάλθηκε μήνυμα και από το νησί ότι σπάμε τη σιωπή και πίσω από τη μάσκα έχουμε φωνή, τα δικαιώματα και η υγείας μας δε θα αφήσουμε να μπουν σε καραντίνα!

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...