Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την αναμόρφωση του Εργατικού Κέντρου

Δημοσιεύτηκε στις

Με μπόλικο μεράκι και την εθελοντική συνεισφορά των συναδέλφων ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα οι διαδικασίες αναμόρφωσης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά. Η αρχή έγινε από την είσοδο και την αίθουσα του θεάτρου, όπου συνάδελφοι από χθες νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει το βάψιμο, δίνοντας λάμψη στο κτήριο.

Η Διοίκηση στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται οι εργαζόμενοι, τα σωματεία άλλοι φορείς του μαζικού κινήματος που έρχονται σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο να το έχουν ως δεύτερο σπίτι τους,προχώρησε σε αυτήν την απόφαση θέλοντας να δώσει ακόμη περισσότερη ζωντάνια στο χώρο. Έτσι ξεκίνησαν οι εργασίες από την είσοδο και το εμβληματικό θέατρο στο ισόγειο και θα συνεχιστούν σε όλους τους ορόφους.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, εδώ και πολλά χρόνια είναι το αποκούμπι των εργαζομένων της περιοχής. Εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στους χώρους του σχεδόν πλέον σε καθημερινή βάση για τις συνελεύσεις των σωματείων τους, για εκδηλώσεις, για συσκέψεις που αφορούν την οργάνωση του αγώνα μας ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα μας.

Δίνουμε συνέχεια στην προσπάθεια αυτή σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσει  το Εργατικό Κέντρο να είναι δεύτερο σπίτι των σωματείων και των εργαζομένων. 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για τα νέα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους εργασίας

Στο βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων, για πολλοστή φορά, συνάδελφοί μας δεν γύρισαν...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Οι εργαζόμενοι του Συνδικάτου ΙΓΜΕ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Δεν θα συνηθίσουμε στα εργατικά εγκλήματα

Δεν θα συνηθίσουμε στα εργατικά εγκλήματα! Από σήμερα Τετάρτη 20 Μάη, η Διοίκηση του Παλλεσβιακού...