Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Στις 11 Ιανουαρίου το κτήριο του ΕΚΠ γέμισε γέλια και φωνές

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το κτήριο του ΕΚΠ γέμισε γέλια και φωνές. Εργαζόμενοι από πολλούς κλάδους του Πειραιά με τις οικογένειες μας παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση «Το Γαϊτανάκι» της Ζωρζ Σαρή από τον θίασο λαϊκού θεάτρου Maticapi. Μέσα από ένα όμορφο παραμύθι μάθαμε για την ειρήνη, την αγάπη και την φιλία των λαών. Πως όλα μπορούν να ανατραπούν αν ο άνθρωπος το αποφασίσει.

Η γιορτή μας για το καλωσόρισμα της νέας αγωνιστικής χρονιάς ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με δώρα και εκπλήξεις.

Όπως δίνουμε καθημερινά την μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς απέναντι στην πολιτική Ε.Ε και κυβέρνησης, έτσι ξέρουμε να διασκεδάζουμε και να περνάμε όμορφα.

Υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο αγωνιστικά. Δυναμώνουμε τα σωματεία μας, οργανώνουμε την πάλη μας για υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς, για δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, για να μην ξεσπιτωθεί κανένας εργαζόμενος.

 

Περισσότερα

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Αρένες οι χώροι δουλειάς. Άλλος ένας εργάτης έχασε την ζωή του

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας καταγγέλλει το νέο εργατικό “ατύχημα” που σημειώθηκε χθες...

Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Ν. Πέλλας: Διακήρυξη και το πρόγραμμα αρχαιρεσιών του Σωματείου

Στη μάχη για ακόμα πιο δυνατό σωματείο για τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου! Με πείσμα...

Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ιωαννίνων: To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα

To δώρο Χριστουγέννων είναι κεκτημένο μας δικαίωμα! Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και οι εργαζόμενοι...