Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την προσπάθεια της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» να τρομοκρατήσει για άλλη μια φορά  τους εργαζόμενους προχωρώντας χθες  στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

 Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση « ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» δίνουν εδώ και μήνες τον δικό τους αγώνα για την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων των 15 συναδέλφων τους και την υπογραφή ΣΣΕ.

Η εργοδοσία όλο αυτό το διάστημα έχει αξιοποιήσει όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που της παρέχει η κυβέρνηση. Έχει επιδοθεί σε ένα όργιο καταστολής και βίας απέναντι στους εργαζόμενους. Με την χρήση χημικών και την συνεχή παρουσία των ΜΑΤ έξω από τις πύλες του εργοστάσιου προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους-απεργούς.

Κανένας μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Οι απειλές και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν. Η προσπάθεια εκφοβισμού θα πέσει στο κενό. Οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους έχουν σταθεί αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Είναι υπόθεση όλων μας!

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!

 Απαιτούμε να γίνει ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή ΣΣΕ για τους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

 Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να δώσουν το αγωνιστικό παρόν σήμερα Πέμπτη, στις 17:30 στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα

Συλλυπητήρια στον συνάδελφό & πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον...

Ψήφισμα σωματείων ενάντια στην απόλυση συνδικαλιστή στην “Ηλεκτροδυναμική”

Καταγγέλουμε στους εργαζόμενους της πόλης την κατάπτυστη στάση της εργοδοσίας της «Ηλεκτροδυναμικής», υπεργολάβου στα...

H ΔΑΣ για τις εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου – Διπλασιασμός σε ψήφους,ποσοστά και έδρες

Η ΔΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που ενίσχυσαν διακριτά το ψηφοδέλτιο και διπλασίασαν...