Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Στηρίζει τον αγώνα των Ενώσεων  Γονέων Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τον αγώνα των Ενώσεων  Γονέων Πειραιά και τα δίκαια αιτήματά τους που έθεσαν στην συνάντηση στις 23/9 στην Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Η αντιεκπαιδευτική πολιτική που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγούμενων, έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίζονται και να οξύνονται τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των σχολείων. Μερικά από αυτά είναι τα κενά δασκάλων, των δασκάλων ολοήμερου, των ειδικοτήτων, της παράλληλης στήριξης, οι συγχωνεύσεις τμημάτων, η συνολική υποχρηματοδότηση. Τα παραπάνω, είναι μέρος του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά η εκπαιδευτική κοινότητα και έχουν ως αντίκτυπο να δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία παράλληλα με την δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ασκούμενη πολιτική στην λαϊκή οικογένεια.

Κράτος, κυβερνήσεις, υπουργείο, αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως κόστος, για αυτό και κάθε χρόνο τα προβλήματα μεγαλώνουν.

Όπως πάντα, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά θα είναι μαζί στον αγώνα αυτό που δίνουν οι  Ενώσεις Γονέων Πειραιά, οι  μαθητές και οι εκπαιδευτικοί για ένα σχολείο στο ύψος των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, με δωρεάν δημόσια παιδεία για όλους.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’ Αθήνας

Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταγγέλλει  την απαράδεκτη  επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από την...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Καταγγελία για την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο σωματείο της FULGOR

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταδικάζουμε την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο σωματείο...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής & Νήσων: Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσει

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ! Καταγγέλλουμε την αυταρχική και απροκάλυπτη επίθεση και καταστολή...