Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Η σιγή νεκροταφείου που προσπαθούν να επιβάλουν, δεν θα περάσει!

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την Δημοτική αρχή του Πειραιά που από το πρωί της Τετάρτης έχει βγει εργολαβία στους δρόμους της περιοχής και κατεβάζει τα χαρτόνια του Εργατικού Κέντρου που προπαγανδίζουν την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Την προσπάθεια δηλαδή των εργαζομένων να προπαγανδίσουν και να ενημερώσουν τον λαό του Πειραιά για την απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την ημέρα δηλαδή που η εργατική τάξη διεκδικεί τα σύγχρονα δικαιώματα της κόντρα στην πολιτική κυβερνήσεων και κεφαλαίου που την εξαθλιώνουν.

Φαίνεται ότι αυτό ενοχλεί την Δημοτική αρχή και την κυβέρνηση, που προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να φιμώσει τους εργαζόμενους. Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει αποδείξει πως ξέρει περήφανα να τιμά τους αγώνες της τάξης της.

Στην ίδια ακριβώς επιχείρηση επιδόθηκε προ ημερών η Δημοτική Αρχή του Πειραιά για το κατέβασμα-καταστροφή της αφίσας της ΠΕΝΕΝ η οποία κατήγγειλε την προκλητική άρνηση των Εφοπλιστών ( Ε.Ε.Ε ) για υπογραφή Σ.Σ.Ε.

Η σιγή νεκροταφείου που προσπαθούν να επιβάλουν, δεν θα περάσει!

Καλούμε τους εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους του Πειραιά να δυναμώσουμε την πάλη μας μέσα από τα σωματεία! Να δώσουμε μαζικά και αποφασιστικά το παρόν στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Δευτέρα 1η Μαΐου στις 11:00 το πρωί στο Πασαλιμάνι!

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Επανήλθε ανανεωμένο το site του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στη ίδια διεύθυνση...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης: Κάλεσμα στη σύσκεψη στις 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης “Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

ΝΤΡΟΠΗ!  Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ, για την κινητοποίηση στο λιμάνι ενάντια...