Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ομόφωνο ψήφισμα της γενικής συνέλευσης για τους εργαζόμενους στα τηλεφωνικά κέντρα

Το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά εκφράζει την ολόπλευρη στήριξή του και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στα μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα της Αθήνας και Πειραιά.

Την περασμένη Τετάρτη χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες από τα τηλεφωνικά κέντρα της Teleperformance, της Webhelp, της TTEC και της Foundever με το κλαδικό τους σωματείο, το ΣΕΤΗΠ, συζήτησαν συλλογικά και οργάνωσαν με ενθουσιασμό μία από τις μεγαλύτερες απεργίες των τελευταίων ετών.Πραγματοποίησαν απεργιακές συγκεντρώσεις έξω από τα κτίρια των εταιρειών και στην συνέχεια προχώρησαν σε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση έξω από την Βουλή. Διεκδίκησαν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς που θα φτάνουν για το μήνα, καλύτερες συνθήκες εργασίας με σεβασμό στα στοιχειώδη δικαιώματά τους, κάλυψη των εξόδων της τηλεργασίας, βίζες για όλους ώστε κανείς να μη ζει το 2024 σε καθεστώς σκλαβιάς.

Χαιρετίζουμε την αγωνιστική απόφαση των εργαζόμενων σε Telepermormance, Webhelp, Cocmote-Evalue, TTEC και Foundever να κατέβουν και  σε νέα απεργία την Δευτέρα, 19 Φλεβάρη.

Σας δηλώνουμε ότι τα βλέμματα όλων των εργαζόμενων είναι στραμμένα πάνω σας.

Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλων μας.

Η νίκη σας είναι νίκη για όλους μας.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...