Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι στο συλλαλητήριο 27 Μάρτη στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά σε συνεδρίασή του σήμερα, 16 Μαρτίου 2026, ημέρα Δευτέρα:

Αποφάσισε: 

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18.00, στο Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο των επικίνδυνων πολεμικών εξελίξεων, με τη στάση της κυβέρνησης που εμπλέκει τη χώρα μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και στους ανταγωνισμούς του κεφαλαίου, βάζοντας τον λαό μας στο στόχο αντιποίνων, σε έναν πόλεμο που δεν γίνεται για τα δικά του συμφέροντα. Για τους εργαζόμενους και για όλο το λαό ο πόλεμος στον Ιράν και η επίθεση που δέχεται στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα φέρνουν επιπλέον βάρη.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα ΕΚ, όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους, το λαό του Πειραιά σε μαζική συμμετοχή.

Μέσα από τα συνδικάτα μας, με τον οργανωμένο, συλλογικό αγώνα θα βάλουμε φρένο στα σχέδια που «βλέπουν» τον εργαζόμενο λαό ως αναλώσιμο, που δεν υπολογίζουν τις ζωές μας για τα κέρδη τους!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Spot για την Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 19 Ιουλίου

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Δεν χαρίζουμε τις Κυριακές και τη ζωή μας για τα κέρδη των...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης: Να μη συγκαλυφθεί έγκλημα που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο Άργος

Να μη συγκαλυφθεί το νέο, κρατικό έγκλημα, που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Σωματείου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Με μεγάλη συμμετοχή και αύξηση των ψηφισάντων ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου...