Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι σήμερα στις 18:30 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Δημοσιεύτηκε στις

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

ΟΛΟΙ σήμερα στις 18:30 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταδικάζει την αναίτια επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης που δέχθηκε χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Τους ενόχλησε φαίνεται η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα χιλιάδων εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών, συνταξιούχων, παλαιστίνιων εργαζομένων στη χώρα μας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα σωματείων και μαζικών φορέων πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας « Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στους Παλαιστίνιους και η απαίτηση των διαδηλωτών να πάψει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στην σφαγή της Γάζας, αποδεικνύει πως ο λαός μας ξέρει να επιλέγει την σωστή πλευρά της ιστορίας, με τους λαούς και με το δίκιο, κόντρα στην προπαγάνδα του αστικού κράτους και των ΜΜΕ.

Θα μας βρουν απέναντι τους! Το εργατικό λαϊκό κίνημα, η νεολαία, οι χιλιάδες λαού που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν οι Παλαιστίνιοι δεν τρομοκρατούνται!

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές του Πειραιά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν εργατικά σωματεία σήμερα Πέμπτη 19/10/23 και ώρα 18:30 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Περισσότερα

Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην EFOOD: Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σε ματαίωση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της κυρίας Πόπης από τους Μύλους

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Να διασφαλιστούν άμεσα τα δικαιώματα των εργαζομένων στη PIZZA FAN

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PIZZA FAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...