Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους του Πειραιά να συμμετέχουν  μαζικά στο συλλαλητήριο στις 4 Νοέμβρη

0
image_pdfimage_print

Ένα χρόνο μετά την μεγαλειώδη κινητοποίηση έξω από το εφετείο την ημέρα της καταδίκης της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, και ενώ οι φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες, προσπαθούν να ξαναβγούν από τα λαγούμια τους, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη εκτίμησε ότι ο αμετανόητος φασίστας Πατέλης «δεν είναι επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων εγκλημάτων».

Δεν επαναπαυόμαστε! Η πάλη απέναντι στο φασισμό συνεχίζεται!

Οι σχέσεις των φασιστικών ομάδων με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς είναι γνωστές. Κάνουν τις πλάτες σε κάθε ευκαιρία στην πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας, δρουν θρασύδειλα ενάντια στο οργανωμένο κίνημα. Για τέτοιου είδους ομάδες ισχύει μόνο ό,τι απαιτούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και το σύστημα.

Επανέρχεται η ανιστόρητη προκλητική θεωρία των δύο άκρων

Η απόφαση αυτή λίγες μέρες μετά την επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την εξίσωση θυτών και θυμάτων από κυρίαρχους κύκλους ταυτόχρονα με την επαναφορά της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων επιβεβαιώνει ότι ο φασισμός δε μπορεί να καταπολεμηθεί από αυτούς που υπηρετούν την καπιταλιστική του μήτρα, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ των ιμπεριαλιστών.

Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση νομοθετεί τη δίωξη των απεργών, ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και τους επιτίθεται με αύρες, βία και χημικά την ίδια ώρα τα ΜΑΤ ατενίζουν τον ορίζοντα μπροστά σε χουλιγκανοφασίστες που πετάνε μολότοφ και σιγά-σιγά η εγκληματική συμμορία των ναζιστών δολοφόνων βγαίνει στους δρόμους για να προστεθεί στα όπλα τους συστήματος.

Τη στιγμή που ο λαός γίνεται θυσία στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, τσακίζονται οι μισθοί, αυξάνονται οι τιμές σε ηλεκτρικό, πετρέλαιο, στο ψωμί, το σύστημα της εκμετάλλευσης παίρνει τα μέτρα του για να απαντήσει στην διογκούμενη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες.

Οι προσπάθειες διαφόρων τέτοιων ομάδων να εμφανιστούν ξανά θα πάρουν αποφασιστική απάντηση από όλο το λαό! Ο λαός του Πειραιά, σωματεία και σύλλογοι έδωσαν την απάντηση και όταν ακύρωσαν τον σχεδιασμό φασιστικών ομάδων να χυθεί ρατσιστικό δηλητήριο κατά την άφιξη της κούκλας Αμάλ και για άλλη μια χρονιά στην μεγάλη συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα να ξεριζώσουν κάθε φασιστική βρωμιά, όπου και όπως αν εμφανιστεί. Με άμεση μαζική, ταξική και μαχητική απάντηση, με δυνάμωμα των αγώνων, να τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους του Πειραιά να συμμετέχουν  μαζικά στο συλλαλητήριο στις 4 Νοέμβρη 6.30μμ στο Πασαλιμάνι

 

 

Share.

Comments are closed.