Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Η απάντησή στην κινητοποίηση και τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ ήταν η τρομοκρατία

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό, με χημικά καιγκλομπ, με τα οποία αντιμετώπισε η κυβέρνηση της ΝΔ τους αγωνιζόμενους υγειονομικούς του νοσοκομείου «Αττικόν» σήμερα Τετάρτη 15/1

Η απάντησή της στην κινητοποίηση και τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων στο νοσοκομείο ήταν η τρομοκρατία με δεκάδες αστυνομικούς-ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις καταστολής. Η φιέστα που έστησε το υπουργείο υγείας με την παρουσία του πρωθυπουργού, για τα εγκαίνια των νέων ΤΕΠ, δεν μπόρεσε να κρύψει τα δεκάδες ράντζα, που υπήρχαν και κατά τη χθεσινή μέρα.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου όπως και το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού της χώρας διεκδικεί επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση παλεύοντας για δωρεάν υγεία για όλο το λαό. Η άθλια κατάσταση και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί και οι ασθενείς έχει αιτία την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που στη λογική της μείωσης του κόστους αφήνουν σε τραγική κατάσταση τη δημόσια υγεία.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Το ΕΚΠ στέκεται στο πλευρό των υγειονομικών που αγωνίζονται, διεκδικούν και παλεύουν. Κάτω τα ξερά σας από όποιον εργαζόμενο σήμερα σηκώνει κεφάλι και αντιπαλεύει την πολιτική που υπηρετεί την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου συνολικά αλλά και στον τομέα της υγείας!

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δυναμώνουμε τον αγώνα για αυξήσεις τους μισθούς, υγεία, παιδεία, ζωή με δικαιώματα

52 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Φέτος συμπληρώνονται 52 χρόνια από τον ηρωικό αγώνα του Πολυτεχνείου

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, 6:30ΜΜ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ! Το Πολυτεχνείο ζει! Οργάνωση και...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Για τη κατάθεση στεφάνων από την ΟΒΣΑ και συμμετοχή στις 3ήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Η Ομοσπονδία μας  καλεί τα σωματεία τις Ομοσπονδίες, τις επιτροπές Αγώνα  αυτοαπασχολούμενων ,  να...