Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Εργαζομένων των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τον λαό των ΗΠΑ που βρίσκονται στους δρόμους τους αγώνα ενάντια στην βαρβαρότητα και την εξαθλίωση.

Η δολοφονία του George Floyd προστέθηκε στους χιλιάδες των νεκρών στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου, είτε από τον ρατσισμό, είτε από την φτώχεια.

Ο πόνος και η δυστυχία εκατομμυρίων φτο)χών αμερικανών είναι κοινός με αυτόν των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βίωσαν και βιώνουν τον ρατσισμό.

Στεκόμαστε στο πλευρό των διαδηλωτών που εναντιώνονται πολύμορφα και οργανωμένα στην καταστολή και τις συλλήψεις αγωνιστών, ενάντια στην αδικία και την πολιτική που θρέφει και καλλιεργεί τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Αλληλεγγύη στους συναδέλφους της NOKIA

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το δ.σ. του Σωματείου Εργαζομένων στη Mitel Networks εκφράζει την πλήρη στήριξή του στους...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιστερίου “ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ”: Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» καταδικάζει την παραπομπή του αρχαιολόγου  Σταύρου...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Tώρα παρτε πίσω την συναδελφισά μας στο φαρμακείο!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καταγγέλλει την εργοδοσία Μεγάλου Φαρμακείου  στο Μενίδι για την καταχρηστική συμπεριφορά...