Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Εργαζομένων των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τον λαό των ΗΠΑ που βρίσκονται στους δρόμους τους αγώνα ενάντια στην βαρβαρότητα και την εξαθλίωση.

Η δολοφονία του George Floyd προστέθηκε στους χιλιάδες των νεκρών στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου, είτε από τον ρατσισμό, είτε από την φτώχεια.

Ο πόνος και η δυστυχία εκατομμυρίων φτο)χών αμερικανών είναι κοινός με αυτόν των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βίωσαν και βιώνουν τον ρατσισμό.

Στεκόμαστε στο πλευρό των διαδηλωτών που εναντιώνονται πολύμορφα και οργανωμένα στην καταστολή και τις συλλήψεις αγωνιστών, ενάντια στην αδικία και την πολιτική που θρέφει και καλλιεργεί τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά

Όλες και όλοι, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη, στις 08.30 στο Εφετείο στη δίκη της...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Επιστολή προς τη διοίκηση του ΕΚ Ελευσίας – Δυτ. Αττικής για άμεση συνεδρίαση και συμμετοχή στην απεργία

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τρία χρόνια συμπληρώνονται στις 28 Φλεβάρη από το έγκλημα στα Τέμπη —...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Παρασκευή 27/02 στις 8.30π.μ.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία μέλη του, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους,...