Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Να παρθούν πίσω οι απολύσεις στα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ!

0

Να παρθούν πίσω οι απολύσεις στα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ! Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν!

Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων στα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ με αίτημα να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων και να υπογράφει επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση των κεκτημένων δικαιωμάτων τους.

Η εργοδοσία του PRAKTIKER αξιοποιώντας το πλούσιο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχει εξασφαλίσει από όλες μέχρι σήμερα τις κυβερνήσεις με εμβληματικό το νόμο-
έκτρωμα του Χατζηδάκη θέλει να ξεμπερδεύει με τους παλαιούς εργαζόμενους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Το ΕΚΠ είναι στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας στη συγκεκριμένη επιχείρηση και καλεί την εργατική τάξη της πόλης μας και τα συνδικάτα να σταθούν στο πλευρό τους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να παλέψουν μαζί τους για: 

  • Να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις συναδέλφων μας
  • Να υπογράφει συλλογική σύμβαση με βάση την πρόταση που κατέθεσε το σωματείο των εργαζομένων με αύξηση 7% σε όλους τους εργαζόμενους.
  • Να σταματήσουν οι αναίτιες και καταχρηστικές επιπλήξεις σε εργαζόμενους
  • Να τηρούνται τα κυλιόμενα ρεπό που χρόνια αποτελούν κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων. Η εργοδοσία να πάρει πίσω την κατάργηση του ρεπό το Σάββατο.

Όλες και όλοι αύριο Σάββατο 25 Ιούνη και ώρα 7:00πμ στην 24ωρη απεργία έξω από τα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στην Ακτή Δυμαίων.

Στην επίθεση εργοδοσίας και κυβέρνησης απαντάμε με οργάνωση και αγώνα.

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.