Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση του συναδέλφου στη Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την εταιρεία EURODRIP – RIVULIS που με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα των δικαιωμάτων τους προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων της Eurodrip.

Η απόλυση του συναδέλφου προέδρου εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο επιβολής σιωπής και επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και στους αγώνες των εργαζομένων τόσο από τους εργοδότες όσο και από την κυβέρνηση.

Ο εργοδότης της συγκεκριμένης επιχείρησης που καταγράφει τεράστια κέρδη δεν  θέλει απέναντι του να υπάρχουν δυνάμεις  που αγωνίζονται για αυξήσεις στους μισθούς με υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Περισσότερα

Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για την 1η Μάη

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΜΑΪΟΥ 2026 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!  Ως Συνδικάτο Γάλακτος- Τροφίμων- Ποτών Αττικής καταγγέλλουμε σε όλους...

Συνδικατό Τρόφιμα Ποτα Αττικής: Οργάνωση και αγώνας στο Συνδικάτο μας ! Καμία συναδέλφισσα μόνη της !!

Οργάνωση και αγώνας στο Συνδικάτο μας !  Καμία συναδέλφισσα μόνη της !! Οι γυναίκες εργαζόμενες...