Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Κάλεσμα στήριξης απεργία στην Net Company – Intrasoft

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει την απεργία, που προκήρυξε το σωματείο Εργαζομένων NETCOMPANY – INTRASOFT την Τετάρτη 16/07/2025 και την συγκέντρωση την ίδια μέρα έξω από τα γραφεία της εταιρείας, που γίνεται ενάντια στις απολύσεις  και τη διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα του σωματείου, που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε τις απολύσεις, απαίτησε από την εργοδοσία να επιστρέψουν οι συνάδελφοι στις θέσεις τους και διεκδικεί ουσιαστικές αυξήσεις για όλους, με κατοχύρωση σε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συνάδελφοι δεν είστε μόνοι! Έχετε στο πλευρό σας το σωματείο σας, το Ε.Κ. Πάτρας και όλους τους εργαζόμενους, που από κοινού βιώνουμε τη γενικευμένη επίθεση κυβέρνησης και κεφαλαίου.  

Δεν ανεχόμαστε να γίνουμε δούλοι τον 21ο αιώνα την ώρα  που η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει οριστική ταφόπλακα στο 8ωρο και στον σταθερό χρόνο εργασίας με το νέο νομοσχέδιο, το οποίο  προωθεί  την καθιέρωση των 13 ωρών δουλειάς σε έναν εργοδότη και την εργασία λάστιχο μέσω της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες της εργοδοσίας. Να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει η εργοδοτική τρομοκρατία και ο κοινωνικός αυτοματισμός. Βαδίζουμε στον δρόμο της ανατροπής! Δεν πρόκειται να δεχτούμε να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο , χωρίς δικαιώματα, χωρίς ζωή.

Δεν είμαστε εμείς το “κόστος”!

Εμείς είμαστε, που με τη δουλειά μας, διογκώνουμε τα κέρδη τους!

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Μόνο ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνα φέρνει αποτελέσματα

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής χαιρετίζει τον αγώνα που δόθηκε, για να γυρίσει...

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Κάλεσμα προς συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Κλιμάκιο της Διοίκησης...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στη κινητοποίηση 14 Αυγούστου στο Λιμάνι του Πειραιά

ΚΑΜΊΑ εμπλοκή και στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...