Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ !

Δημοσιεύτηκε στις

Όχι στους Εκβιασμούς και τις Απειλές-Κάτω τα Χέρια απο την ΛΑΡΚΟ

Το Δικαίωμα στην Δουλειά είναι Αδιαπραγμάτευτο

Με τελεσίγραφα και με αισχρό τρόπο η ειδική διαχείριση της ΛΑΡΚΟ ως εντολοδόχος της κυβέρνησης εκβιάζει τους εργαζόμενους να παραιτηθούν από το δικαίωμα τους στη δουλειά, στη συνέχιση της εργασίας τους με «αντάλλαγμα» μερικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η ειδική διαχείριση έδωσε τελεσίγραφο ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα σταματήσουν τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και θα οδηγήσουν στην ανεργία όλους τους εργαζόμενους, αλλά και όσους ζουν από την δραστηριότητα της ΛΑΡΚΟ.

Εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται στις 17 Ιούνη ώστε να μην προχωρήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων. Με έναν ωμό εκβιασμό η ειδική διαχείριση απαίτησε την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων τάζοντας δήθεν επαναπροσλήψεις με συμβάσεις ενός και δύο μηνών.

Η ίδια κυβέρνηση που θέλει να ξεσπιτώσει και να πετάξει στην ανεργία εργαζόμενους που χρόνια τώρα «δένουν τ’ατσάλι» επιχειρεί να σπάσει τον αγώνα των εργατών και του λαού της περιοχής με τελεσίγραφα και εκβιασμούς.

Το Δικαίωμα στην Δουλειά είναι Αδιαπραγμάτευτο!

Ο μαζικός, αποφασιστικός αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και  του λαού της περιοχής, αλλά και η αλληλεγγύη και στήριξη απο τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους όλης της χώρας είναι το όπλο που θα σπάσει τον τσαμπουκά της Κυβέρνησης!

Οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα θα λιώσουν στο καμίνι της ΛΑΡΚΟ!

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των σωματείων της ΛΑΡΚΟ όπως αυτής που θα πραγματοποιηθεί  στις 14 ΙΟΥΝΗ 14.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ  !

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη!

Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ !

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 26 Νοέμβρη γενική συνέλευση

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 8:30 πμ σε αίθουσα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ROYAL OLYMPIC (Αθανασίου Διάκου 28,...

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Συνδικάτο Οικοδόμων Ικαρίας: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον Πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΔΕΠ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Νίκος Πλουμπίδης”: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Αίσχος! Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ, για την κινητοποίηση στο λιμάνι ενάντια...