Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Για το θανατηφόρο ατύχημα

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα σε οικοδομή στον Πάνορμο συνέβη εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας οικοδόμος κάτοικος της περιοχής. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του συναδέλφου και δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλάι τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Πρέπει άμεσα να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του θανατηφόρου συμβάντος και να αποδοθούν ευθύνες.

Το σημερινό συμβάν επιβεβαιώνει πόσο κοντά μας είναι το “πάμε κι όπου βγει”, επιβεβαιώνει την ανάγκη για συνεχή αγώνα προκειμένου να προστατευτεί η ζωή και το εισόδημα όλων των ανθρώπων του μόχθου.

   

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: 24 Γενάρη το 35ο Συνέδριο του ΕΚ

Σάββατο 24 Γενάρη 2026, στις 5:00 το απόγευμα Προς : 1) Τους αντιπροσώπους των σωματείων μελών...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης: Κάτω τα χέρια από τον λαό της Βενεζουέλας

Κάτω τα χέρια από τον λαό της Βενεζουέλας Το ΔΣ της ΕΝΙΘ εκφράζει την αλληλεγγύη...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Ενάντια στην «εθελοντική στράτευση γυναικών» και την «νέα Εποχή» των Ένοπλων Δυνάμεων

Συντασσόμαστε με το βροντερό «ΟΧΙ» δεκάδων φορέων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, εργαζόμενων,...