Εργατικό Κέντρο Λέσβου: Περιοδεία στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, αποτελούμενο από τα μέλη της Διοίκησης, Γιάννη Ζαφειρίου πρόεδρο, Δημήτρη Ευσταθίου αντιπρόεδρο και Μπάμπη Ντινενή γενικό γραμματέα, βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα και συζήτησε με τους εργαζόμενους της καθαριότητας στη Παγανή, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Μυτιλήνης και της Καλλονής, την Παρασκευή 28 Φλεβάρη.

«Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, να μην ζήσουμε νέα Τέμπη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους χώρους δουλειάς» τόνισαν τα μέλη της Διοίκησης στους εργαζόμενους, συζητώντας στη συνέχεια για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Ακόμη, χθες το απόγευμα Τρίτη 25 Φλεβάρη, μέλη της Διοίκησης, περιόδευσαν στους εργαζόμενους στα πολυκαταστήματα της αγοράς.

Μέχρι την τελευταία μέρα, οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε χώρους δουλειάς, για να φτάσει παντού το απεργιακό κάλεσμα, για να μην λείψει κανείς από τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...