Εργατικό Κέντρο Λέσβου: Μήνυμα αλληλεγγύης και αγώνα από τη Μυτιλήνη

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, σωματείων και φορέων, με εκατοντάδες λαού να διαδηλώνουν ενάντια στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ.

Ο λαός της Λέσβου ξεκαθάρισε πως οι Παλαιστίνιοι δεν είναι μόνοι τους, πως ο αγώνας θα συνεχιστεί για να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η αλληλεγγύη μας, αλλά και για να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό και κάθε συνεργασία με το ισραηλινό κράτος-τρομοκράτη.

Μικροί και μεγάλοι, με σημαίες στο χέρι γέμισαν την πλατεία Σαπφούς, ενώ το σύνθημα «λευτεριά στην Παλαιστίνη» δονούσε την ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν, η Μαρία Μαδυτινού, πρόεδρος του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης και ο Νάσος Γαλής, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου. Την κεντρική ομιλία, έκανε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Γιάννης Ζαφειρίου.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης, με μια γιγάντια σημαία της Παλαιστίνης να βρίσκεται στην κεφαλή, μπροστά από τα μαζικά μπλοκ των διαδηλωτών.

Το ανθρώπινο «ποτάμι» πέρασε μέσα από την αγορά και έφτασε μέχρι το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, όπου καταγγέλθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει το κράτος-τρομοκράτη.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...