Εργατικό Κέντρο Λέσβου – Κινητοποίηση 19 Ιούνη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι και όλες στη Συγκέντρωση

Πέμπτη 19 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

«Να πάει στα τσακίδια ο Ισραηλινός πρέσβης, δεν θέλουμε επίτιμους δημότες τους δολοφόνους» ακούστηκε δυνατά σε όλη το νησί, την Πέμπτη 12 Ιούνη από τη μεγάλη συγκέντρωση στη Καλλονή.

Τηρούμε την υπόσχεση που έχουμε δώσει στον Παλαιστινιακό Λαό, πως θα είμαστε στο πλευρό του μέχρι να δικαιωθεί, μέχρι να αποκτήσει δικό του κράτος.

Την Πέμπτη, 19 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου, για να παρθεί πίσω η απόφαση που έχει ανακηρύξει επίτιμο δημότη τον Ισραηλινό πρέσβη.

Ο λεσβιακός λαός στέκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, δεν βλέπει τα δικά του μόνο συμφέροντα αλλά αγωνίζεται για την Ειρήνη και τη Λευτεριά της Παλαιστίνης.

Η Διοίκηση του Παλλεβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, καλεί όλα τα Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όλους τους Συλλόγους (γονέων και κηδεμόνων, αγροτικούς, πολιτιστικούς, γυναικείους κ.λ.π.), όλους τους φορείς του νησιού μας, να καταδικάσουν τη στάση της Δημοτικής Αρχής και να στηρίξουν την συγκέντρωση με την συμμετοχή τους και με αποφάσεις τους.

Να απαιτήσουμε να παρθεί πίσω η ανακήρυξη του Ισραηλινού πρέσβη σε επίτιμο Δημότη, να απαιτήσουμε να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, να απαιτήσουμε να ανοίξουν οι δίοδοι και να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...