Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Αν. Αττικής: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ τον σφαγιασμό του Παλαιστινιακού λαού.  Να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση κάθε στήριξη και συνεργασία με τους δολοφόνους.

Όλοι την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 7μμ στην συγκέντρωση καταδίκης στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ έπειτα από 588 ημέρες σφοδρών και πολύνεκρων βομβαρδισμών και πολεμικών επιχειρήσεων και αφού έχει σφαγιάσει πάνω από 61.000 νεκρούς και 119.000 τραυματίες, στην συντριπτική πλειοψηφία άμαχο πληθυσμό, κλιμακώνει την επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας με νέα επιχείρηση με το όνομα «Άρματα του Γεδεών».

Το κράτος-δολοφόνος, έχοντας την στήριξη των  συμμάχων  τους, ΕΕ και ΗΠΑ, της ελληνικής κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας μας στην περιοχή, αλλά και όλων των κομμάτων του κεφαλαίου που όλο αυτό το διάστημα, μιλώντας τάχα για το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, δίνουν συχωροχάρτι στους σφαγιαστές,  προχωράει σε μια άνευ προηγουμένου βαρβαρότητα, προκαλώντας λιμό,προσπαθώντας να διώξουν  τους παλαιστίνιους από τα σπίτια τους και  κάνοντας λόγο ξεκάθαρα για κατοχή του συνόλου της περιοχής.

Καλούμε τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας την στιγμή που ο ΟΗΕ, πριν λίγο ενημέρωσε πως στην Γάζα τις επόμενες 48 ώρες κινδυνεύουν με θάνατο 14.000 μωρά λόγο υποσιτισμού και έλλειψης φαρμάκων!!!

Όλες και όλοι την Πέμπτη 22/5 στις 7 μ.μ στην Ισραηλινή πρεσβεία να απαιτήσουμε:

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη
  • Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ
  • Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας
  • Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτος στα σύνορα του 1967 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Μόνο ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνα φέρνει αποτελέσματα

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής χαιρετίζει τον αγώνα που δόθηκε, για να γυρίσει...

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Κάλεσμα προς συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Κλιμάκιο της Διοίκησης...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στη κινητοποίηση 14 Αυγούστου στο Λιμάνι του Πειραιά

ΚΑΜΊΑ εμπλοκή και στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...