Τετάρτη, 29 Ιουνίου

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής : Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων

0

Κάτω τα χέρια από την δράση των συνδικάτων. Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων.

 Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Αν.Αττικής, καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική και προσπάθεια της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ, η οποία ζητά μέχρι και την φυλάκιση των μελών της διοίκησης των Σωματείων, επειδή συμμετείχαν στη στάση εργασίας που κήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των Σωματείων και των εργαζομένων που προβλέπει ο νόμος Χατζηδάκη, την Τρίτη 10 Μαΐου.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων δεν θα περάσει, οι αντεργατικοί νόμοι θα γίνουν κουρελόχαρτο εκεί πού κρίνεται η ζωή των παραγωγών του πλούτου, στα εργοστάσια, στα λιμάνια, στα γιαπιά,στα αμαξοστάσια.

Με όπλο μας την αλληλεγγύη και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Συνάδελφοι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες είμαστε στο πλευρό σας, η τρομοκρατία δεν θα περάσει θα τσακιστεί από τον δίκαιο αγώνα μας. Είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που και με τέτοιες ύπουλες και τρομοκρατικές προσπάθειες θέλει να παρεμποδίσει η εργοδοσία με την κυβέρνηση.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.