Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Ολοκληρωτική διάλυση του συστήματος υγείας

0
image_pdfimage_print

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΑΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται, η κυβέρνηση το μόνο μέτρο που παίρνει για να «ενισχύσει» το σύστημα υγείας είναι να το μετατρέψει σε μιας νόσου. Φτάνουν στο σημείο να κλείσουν την καρδιοχειρουργική  του Ευαγγελισμού για να μετατραπεί σε covidμε ολέθριες συνέπειες για την υγεία του λαού. Μιλάμε για την μεγαλύτερη καρδιολογική κλινική η οποία κάνει πάνω από 800 καρδιολογικές επεμβάσεις τον χρόνο όπου πάνω από το 1/3 είναι επείγοντα περιστατικά. Κλείνοντας αυτή η κλινική μένει μόνο η καρδιοχειρουργική  του Ιπποκράτειου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Αττικής. Η κυβέρνηση απατώντας, λέει ότι τα επείγοντα θα εξυπηρετούνται από το Ωνάσειο και από την κλινική του Νοσοκομείου Πατρών…

Επιβεβαιώνεται  ότι η κυβέρνηση προχωρά με το βλέποντας και κάνοντας. Χωρίς σχέδιο για την ουσιαστική στήριξή του δημόσιου συστήματος υγείας, με προκλητικά δωράκια στους ιδιώτες κλινικάρχες, προσπαθεί μετατρέποντας όλο το σύστημα υγείας σε μιας νόσου, να μεταφέρει τους θανάτους σε άλλες νόσους που δεν μετριούνται όπως αυτούς της πανδημίας.

Ο αγώνας για ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λαού είναι επιτακτική ανάγκη να γιγαντωθεί σήμερα. Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας οι προσλήψεις χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών έπρεπε να είχε γίνει ήδη από εχθές. Τώρα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην βιομηχανία, στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης του ιού. Το λοκνταουν και η δήθεν αναποτελεσματικότητά του και τα παραπέρα μέτρα περιορισμού είναι κενό γράμμα μιας και έχει αποδεικτή και ομολογούν και οι επιστήμονες ότι χώροι δουλειάς και μέσα μεταφοράς είναι η κύρια αιτία μετάδοσης.

Share.

Comments are closed.