Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Όλοι το Σάββατο 25 Γενάρη στο Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, στηρίζει  τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και των θέσεων εργασίας, για την προστασία της ζωής και της υγείας τους, για συλλογική σύμβαση εργασίας με μόνιμη και σταθερή εργασία και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.

  Ο αγώνας που δίνουν οι συνάδελφοί μας στην ΛΑΡΚΟ, αφορά όλη την εργατική τάξη που βιώνει τις συνέπειες της βαρβαρότητας των πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. 

  Η ΛΑΡΚΟ, είναι μια επιχείρηση με μεγάλες, τεράστιες δυνατότητες, που σε μια άλλη ανάπτυξη της κοινωνίας θα βοηθούσε τα μέγιστα στην κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Σήμερα όμως εξυπηρετεί τα κέρδη των καπιταλιστών, γι’ αυτό τα ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο συγκεκριμένο χώρο, έχουν μέχρι σήμερα ως αποτέλεσμα, οι εργάτες να θρηνούν δεκάδες νεκρούς στο βωμό της εκμετάλλευσης. Αποτέλεσμα και αυτού του δρόμου ανάπτυξης, του καπιταλιστικού, είναι και τα σχέδια τώρα για λουκέτο της επιχείρησης.

  Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους της Ανατολικής Αττικής, να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στις 25 Γενάρη, στις 11πμ, στην Ομόνοια και στην προσυγκέντρωση του ΕΚ Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής, μισή ώρα νωρίτερα έξω από την Παλιά Βουλή, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα τους.

Αγωνιστικά

η Διοίκηση 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του κλαδικού συνδικάτου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ- ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...

Σωματείο καθαριστριών- καθαριστών Πειραιά: Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις συμβάσεις των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Το σωματείο καθαριστριών/ών Πειραιά, μετά από παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας τη Δευτέρα...

Σωματεία Καβάλας: Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής

Τα σωματεία,  συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής μας και στηρίζουμε την...