Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Αν. Αττικής : Διαμαρτυρία στην επιχείρηση ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ στο αεροδρόμιο για την ανάκληση απόλυσης

Δημοσιεύτηκε στις

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα το πρωί εκλεγμένοι συνδικαλιστές από τα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής καθώς και από το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Νομού Αττικής στην επιχείρηση  «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε»  στο χώρο του αεροδρομίου ΕΛ. Βενιζέλος απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης συναδέλφου μέλους του επιχειρησιακού Σωματείου.

Στην παράσταση που πήραν μέρος και εργαζόμενοι της επιχείρησης έγινε ενημέρωση όλων των εργαζομένων για την απόλυση του συναδέλφου τους και στάλθηκε το μήνυμα ότι σε περίπτωση που δεν ανακληθεί η απόλυση το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις  με μεγαλύτερη ένταση αλλά  και με άλλες μορφές πάλης. Να σημειωθεί ότι η εργοδοσία, μέχρι τώρα,  δεν δέχεται να συνομιλήσει ούτε με τους εκπροσώπους του επιχειρησιακού Σωματείου ούτε και με τους εκπροσώπους του Συνδικάτου Επισιτισμού.   

                                                             Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ -Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Ιστορικός περίπατος στην Καισαριανή 9 Μάη

Περίπατος στα βήματα της ιστορίας Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και το Κλαδικό Σωματείο...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων- Πλυντηρίων Πειραιά “Η Αργώ”: Κάλεσμα στη συγκέντρωση 27 Απρίλη στο Υπ. Οικονομικών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ

Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ – Κάλεσμα σε εργαζόμενους και γονείς να...