Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Η δράση μας ούτε αναστέλλεται ούτε καταργείται!!!

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τρίτη 12 Γενάρη, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, του Σωματείου εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία και άλλων Σωματείων πραγματοποίησαν παρέμβαση – ενημέρωση στον χώρο του Animus. Σκοπός της συγκεκριμένης παρέμβασης ήταν να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε με τους συναδέλφους για όλη αυτή την επιχείρηση τρομοκράτησης που έχει φτάσει σε άλλο βαθμό από την πλευρά του ομίλου «Animus» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αφού με γραπτό κείμενο που έδωσε η Διοίκηση του ομίλου στους εργαζόμενους για να το υπογράψουν, ενημερώνονται πως σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ασφάλειας για την αποτροπή της πανδημίας θα έχουν ποινικές συνέπειες.

Είναι πλέον καθαρό ότι κυβέρνηση και εργοδοσία πάνε χέρι – χέρι σε όλη αυτή την διαδικασία καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γεγονός ότι ενώ όλοι γνωρίζουν το ποιοι είμαστε και ποιους εκπροσωπούμε, έφτασε στο σημείο περιπολικό μαζί με αστυνομικό του τμήματος της Ασφάλειας για να ελέγξει την σκοπιμότητα της μετακίνησης !!! Δημιουργεί συγχρόνως πολλά ερωτηματικά το ότι η έλευση του αστυνομικού της Ασφάλειας «συνέπεσε» χρονικά με την έλευση του εργοδότη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια το λιγότερο ως απαράδεκτη και προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί, την ίδια ώρα μάλιστα που οι εργοδότες έχουν κάνει τα υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο, που καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν οι ίδιοι ακόμη και το κόστος  των τέστ , να τους  κουνάνε το δάχτυλο και να θέτουν τον εαυτό τους ως αυτόκλητους επιτηρητές των μέτρων.

Τους προειδοποιούμε ότι δεν μας τρομοκρατούν, το αντίθετο μάλιστα. Μας πεισμώνουν και τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα μείνει αναπάντητη αυτή τους η κίνηση.  

Περισσότερα

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδικάτου  Εργαζομένων...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Κάλεσμα στήριξης της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών ενάντια στην Ελληνική Εμπλοκή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Η Ελληνική Επιτροπή για τη...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Το Εργατικό Κέντρο Νομού Θεσπρωτίας...