Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Η δράση μας ούτε αναστέλλεται ούτε καταργείται!!!

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τρίτη 12 Γενάρη, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, του Σωματείου εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία και άλλων Σωματείων πραγματοποίησαν παρέμβαση – ενημέρωση στον χώρο του Animus. Σκοπός της συγκεκριμένης παρέμβασης ήταν να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε με τους συναδέλφους για όλη αυτή την επιχείρηση τρομοκράτησης που έχει φτάσει σε άλλο βαθμό από την πλευρά του ομίλου «Animus» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αφού με γραπτό κείμενο που έδωσε η Διοίκηση του ομίλου στους εργαζόμενους για να το υπογράψουν, ενημερώνονται πως σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ασφάλειας για την αποτροπή της πανδημίας θα έχουν ποινικές συνέπειες.

Είναι πλέον καθαρό ότι κυβέρνηση και εργοδοσία πάνε χέρι – χέρι σε όλη αυτή την διαδικασία καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γεγονός ότι ενώ όλοι γνωρίζουν το ποιοι είμαστε και ποιους εκπροσωπούμε, έφτασε στο σημείο περιπολικό μαζί με αστυνομικό του τμήματος της Ασφάλειας για να ελέγξει την σκοπιμότητα της μετακίνησης !!! Δημιουργεί συγχρόνως πολλά ερωτηματικά το ότι η έλευση του αστυνομικού της Ασφάλειας «συνέπεσε» χρονικά με την έλευση του εργοδότη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια το λιγότερο ως απαράδεκτη και προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί, την ίδια ώρα μάλιστα που οι εργοδότες έχουν κάνει τα υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο, που καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν οι ίδιοι ακόμη και το κόστος  των τέστ , να τους  κουνάνε το δάχτυλο και να θέτουν τον εαυτό τους ως αυτόκλητους επιτηρητές των μέτρων.

Τους προειδοποιούμε ότι δεν μας τρομοκρατούν, το αντίθετο μάλιστα. Μας πεισμώνουν και τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα μείνει αναπάντητη αυτή τους η κίνηση.  

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάλεσμα σε σύσκεψη 21 Μαρτίου

Οι εξελίξεις με τις πολεμικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο και η επέκταση του...

Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Ο.Δ.Υ.: Απόφαση συμμετοχής του Σωματείου μας στη σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στις 4 Απρίλη

Αποφασίζουμε τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στις 04/04/2026 με τίτλο:...

Ένωση Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου: Στον αέρα η προμήθεια γ-κάμερας στο Βενιζέλειο

Έξι μήνες μετά την οριστική παύση λειτουργίας της γ-κάμερας του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής (βλέπε σχετικό...