Εργατικό Κέντρο Λάρισας : 22 Σεπτέμβρη Όλοι στη κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ

0
image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/9/2021 7.00Μ.Μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Το εργατικό Κέντρο Λάρισας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ για την αποστολή συστοιχίας πυραύλων “Πάτριοτ”, καθώς και προσωπικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία.

Η αποστολή αυτή αναπτύσσεται στο πλαίσιο του ΑμερικανοΝΑΤΟϊκού σχεδίου «Integrated Air and Missile Defence Concept» (IAMD Concept), ενισχύοντας την αντιαεροπορική – αντιπυραυλική ικανότητα της Σαουδικής Αραβίας κατά του Ιράν και άλλων χωρών του Περσικού Κόλπου, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών για τον έλεγχο ζωνών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων μεταφοράς.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στο βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας στους επικίνδυνους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς από την Ανατολική Ευρώπη και τη Μαύρη Θάλασσα έως τον Περσικό Κόλπο και παραπέρα, με θανάσιμους κινδύνους για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής. Έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες ιμπεριαλιστικές αποστολές, στις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα, σε όλη την υδρόγειο. Φανερώνει τις ακόμη μεγαλύτερες και επιθετικές δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στο όνομα της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της ελληνικής αστικής τάξης.

Αυτούς τους ανταγωνισμούς και τα συμφέροντα εξυπηρετεί και η επικείμενη ανανέωση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Βάσεις που προχωρά η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα πατώντας στο δρόμο που έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και με τη συμφωνία των άλλων κομμάτων, μετατρέποντας τη χώρα μας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και την ίδια στιγμή και σε στόχο αντιποίνων.

Δεν χωρά άλλη αναμονή! Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει αποφασιστικά η λαϊκή πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.. Να δυναμώσει ο αγώνας για την επιστροφή όλων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από αποστολές στο εξωτερικό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/9/2021 7.00Μ.Μ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

Share.

Comments are closed.