Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και είναι σε βάρος τους

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και είναι σε βάρος τους. Η απόφαση της δικαιοσύνης τάσσεται με την πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργαζόμενοι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσαν να μείνουν στις δουλειές τους.

Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων όπως και κάθε απόφαση δικαστηρίου σε βάρος των εργαζόμενων βγήκε γρήγορα και ουσιαστικά οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είναι απολυμένοι.

Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και ετοιμαζόμαστε μαζί με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ για μεγάλο ξεσηκωμό, στην περίπτωση που προσπαθήσει η κυβέρνηση  να διώξει τους εργαζόμενους από το εργοστάσιο. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο αγώνας για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, συνεχίζεται.

Να μην περάσουν τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ να μείνουν στη δουλειά τους και στα σπίτια τους μέχρι να έρθει ο νέος ιδιοκτήτης.

Είμαστε με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, δυναμώνουμε την αλληλεγγύημέχρι τη νίκη.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για υπογραφή  επιχειρησιακών συμβάσεων σε κάθε χώρο δουλειάς

"Οι δολοφόνοι των εργασιακών δικαιωμάτων γύρισαν στον τόπο του εγκλήματος" Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταδικάζει την...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος: Η “κοινωνική συμφωνία” συγκαλύπτει μια οργανωμένη μεθόδευση ενάντια στις ΣΣΕ

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε στενή σύμπλευση με τις εργοδοτικές ενώσεις και την...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Η νέα αντεργατική τρόικα αναλαμβάνει δράση για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Κυβέρνηση, ΣΕΒ και ΓΣΕΕ πανηγυρίζουν για την «ιστορική» συμφωνία, που λένε ότι πέτυχαν, για...