Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον αγωνιστή Γιατρό Τάσο Χρονά.

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Τάσος Χρονάς ήταν ένας άνθρωπος αγωνιστής, πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και υπερασπιζότανε τα δίκια του λαού και των εργαζόμενων με πάθος.

Ως συνδικαλιστής είχε έντονη δράση, τόσο ενεργεία όσο και ως  συνταξιούχος και είχε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέρφων του.

 Ήταν ακούραστος αγωνιστής στη ζωή και δεν έλειπε ποτέ από τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης και του λαού συνολικότερα.

                Τον διέκρινε μεγάλη διάθεση προσφοράς και εργατικότητας  τόσο στη δουλεία του σαν Γιατρός αλλά και στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει τα ειλικρινή  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και τους οικείους του .

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...