Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Καταδικάζουμε το όργιο καταστολής που δέχονται οι εργαζόμενοι στην Μαλαματίνα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας καταδικάσει την επίθεση των ΜΑΤ και των δυνάμεων καταστολής απέναντι στους απεργούς εργάτες της επιχείρησης της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ. Έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 5 εργάτες ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ με την «συνοδεία» αστυνομικών δυνάμεων, λες και οι εργαζόμενοι είναι εγκληματίες.

Κυβέρνηση και εργοδοσία έχουν τεράστια ευθύνη που αντί να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των εργατών επιδιώκουν με τα γκλοπ να «κατεβάσουν» τα κεφάλια των αγωνιστών εργατών που έχουν σηκώσει με περηφάνια ψηλά.

Ο αγώνας τον εργατών στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ είναι δίκαιος. Απαιτούν τα δικαιώματά τους, να υπογραφεί ΣΣΕ, να ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέρφων τους.

Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Επιχείρησης και απαιτούμε:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Σ.Σ.Ε.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Περί ΚΕΔΑΣΥ ο λόγος

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της, μια ακόμη χρονιά στην οποία συνεχίζει...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Ζωγράφου: Για το νέο εργατικό ατύχημα

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα, αυτή τη φορά στο Δήμο μας, προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο...

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Για το Στρατηγικό Σχέδιο Μετασχηματισμού 2023–2027, των ΕΛΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ 2023–2027» ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ –...