Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Απαιτούμε να λειτουργήσουν τα τμήματα όλων των κατευθύνσεων σε όλα τα σχολεία με βάση τις ανάγκες του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε απερίφραστα και είμαστε αντίθετοι με το κλείσιμο τμημάτων σε σχολεία. Απαιτούμε να λειτουργήσουν τα τμήματα όλων των κατευθύνσεων σε όλα τα σχολεία με βάση τις ανάγκες του λαού της κάθε περιοχής.

Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα αλλά και η ανάγκη για ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και όχι η συρρίκνωση όπως συνειδητά πράττει η κυβέρνηση και το υπουργείο.

Το κράτος κάνει τσιγκουνιές με συγχωνεύσεις, περικοπές στην υγεία στην παιδεία, γενικότερα σε υπηρεσίες παροχές που έχει υποχρέωση το κράτος να εξασφαλίζει για το λαό για να ταΐζει από το πλεόνασμα της πίτας απλόχερα τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Απαιτούμε από την κυβέρνησή να τα μαζέψει και στο Μοσχοχώρι και να λειτουργήσει το σχολείο κανονικά.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών για να λειτουργήσουν τα σχολεία όπως πριν και καλύτερα.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...