Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 15 Ιούλη στις 7μμ σύσκεψη σωματείων

Δημοσιεύτηκε στις

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσά του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Λεωσθένους Δεδούση 9 1ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη σύσκεψη με θέμα το νέο χτύπημα στα δικαιώματα μας, την άθλια εγκύκλιο για την ψηφιακή κάρτα, την εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας.

Είναι σημαντικό μπροστά σε αυτή τη νέα επίθεση στα δικαιώματα μας αλλά και συνολικότερα στα καθημερινά ήδη πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική λαϊκή οικογένεια να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας.

Η εγκύκλιος του υπουργείου εργασίας για την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας ανοίγει τον δρόμο για την παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την ένταση της εκμετάλλευσης, σε συνδυασμό με αντεργατικές ρυθμίσεις όπως αυτές που προβλέπονται από τον ν. Γεωργιάδη, αλλά και συνολικά από το νομοθετημένο αντεργατικό πλαίσιο.

Ταυτόχρονα, μέσω της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας γίνεται το πρώτο βήμα για την ευρεία χρήση εργαλείων ασφυκτικής επιτήρησης, το ακόμα μεγαλύτερο ξεζούμισμά της εργατικής τάξης με περισσότερες απλήρωτες ώρες δουλειάς.

Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική στον αγώνα να μην νομιμοποιούνται αντεργατικές μέθοδοι στους εργασιακούς χώρους μέχρι να καταργηθούν. Μέχρι να δυναμώσει η πάλη μας, να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσά του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Λεωσθένους Δεδούση 9 1ος όροφος, σύσκεψη σωματείων εργαζομένων.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...