Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς Ιθάκης : Μόνιμη και σταθερή εργασία για τους συμβασιούχους των δασικών υπηρεσιών! 20 Νοέμβρη: Πανελλαδική κινητοποίηση !

image_pdfimage_print

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης στηρίζει το κάλεσμα κλιμάκωσης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες.  

Η σύσκεψη των συμβασιούχων στο Νομό, η συγκρότηση επιτροπής και τοπικά,  είναι στην κατεύθυνση ενίσχυσης της οργανωμένης δράσης. Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που αποφασίστηκε από την ΟΣΕΑΔΕ και τη Συντονιστική Επιτροπή, καλούμε με τη σειρά μας όλους τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, μόνιμους και συμβασιούχους που πανελλαδικά ξεκίνησαν ήδη να απολύονται, να ανταποκριθούν στη νέα στάση εργασίας την Τετάρτη 20 Νοέμβρη, από τις 11.00 π.μ. ως την λήξη του ωραρίου, για να διευκολυνθεί η προσέλευση, στην πανελλαδική κινητοποίηση που αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα στο υπουργείο Εργασίας στις 12 μ.μ., Σταδίου 29, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα και διεκδικούμε:

  • 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των 5.066 συνάδελφων συμβασιούχων, των “κοινωφελών” προγραμμάτων Πυροπροστασίας στις Δασικές Υπηρεσίες.
  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε όλες τις υπηρεσίες, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
  • Άρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων των “ευέλικτων” εργαζόμενων, σε αορίστου χρόνου. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.
  • Αυξήσεις στους μισθούς και αναπλήρωση όλων των απωλειών μας. Υπογραφή ΣΣΕ. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.

ΟΧΙ στις απολύσεις – ΟΧΙ στην ανακύκλωση της ζωής μας

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Comments are closed.