Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης : Για τον θάνατο του συναδέλφου Διονύση Γεωργόπουλου

image_pdfimage_print

Σύντροφε και συναγωνιστή Διονύση θα είσαι για πάντα ΟΔΗΓΗΤΗΣ στους αγώνες μας

Η Διοίκηση του ΕΚΚΙ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πρόωρη απώλεια του συνάδελφου Διονύση Γεωργόπουλου που υπήρξε , πραγματικά στυλοβάτης του ταξικού κινήματος , πρωτοπόρος όχι μόνο στον κλάδο της εκπαίδευσης αλλά και ένας γνήσιος και αταλάντευτος αγωνιστής στο πλευρό της εργατικής τάξης .Η συμβολή του τα τελευταία 20 χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα της Κεφαλονιάς είναι σημαντική παρακαταθήκη όχι μόνο για τους συνάδελφούς του εκπαιδευτικούς αλλά και συνολικά για το εργατικό κίνημα στο νομό. Αγωνιζόταν μέχρι το τέλος για τα ιδανικά της παιδείας , του ανθρωπισμού και της ειρήνης ως στέλεχος του ΚΚΕ.

Σύντροφε Διονύση , θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο που είχες την ώρα του αγώνα  ,που μας γέμιζε όλους με ελπίδα ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές , έβαλες ένα μπόϊ πιο ψηλά τον πήχη  για την ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος .

Το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του Διονύση. Θα δώσουμε σύσσωμοι το παρόν στο στερνό σου αντίο. Να είσαι σίγουρος σύντροφε πως το δικό σου παράδειγμα θα  μπολιάζει κάθε αγώνα που θα δίνουμε για μια καινούρια κοινωνία δίχως εκμετάλλευση όπου όλοι οι λαοί θα ζούμε αδελφωμένοι.

Comments are closed.