Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης: 3 Μάρτη Όλοι στην αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Κ.-Ι. καταδικάζει τη νέα επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν, που ανοίγει το “σύρτη της κόλασης”, σπέρνει τον όλεθρο στη Μέση Ανατολή, έχει ήδη οδηγήσει σε εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσά τους πολλές μαθήτριες μετά από βομβαρδισμό σχολείου.

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες γιατί έχει αναλάβει ρόλο σημαιοφόρου σε αυτή τη βαρβαρότητα. Τα χέρια της είναι βαμμένα από το αίμα των νεκρών μαθητριών και των άλλων θυμάτων. Για αυτό μας καλούν να συνηθίσουμε στο θάνατο, στον πόνο, να συνηθίσουμε στην ιδέα να γυρνάνε τα παιδιά μας μέσα σε φέρετρα.

Εδώ και τώρα, άμεσα, να χαρακτηριστούν εμπόλεμες ζώνες όπου μαίνονται συγκρούσεις για να μην κινδυνεύσει κανένας ναυτεργάτης. Να γυρίσουν πίσω η ελληνική φρεγάτα και όλο το στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα της χώρας. Να κλείσει η βάση της Σούδας και οι υπόλοιπες ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις που είναι “σπαρμένες” σε όλη τη χώρα.

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο – ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ – Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ – ΝΤ ΣΑΜΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ  ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Ανακοίνωση για τον πόλεμο στο Ιράν

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καταδικάζει την νέα Ιμπεριαλιστική επίθεση και την εγκληματική στάση της...

Συνεργαζόμενα Σωματεία Συνταξιούχων Ν. Αιτωλοακαρνανίας: Όλοι στην περιφερειακή σύσκεψη 5 Μάρτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΗ, 10:30πμ, Ε.Κ....